Привітали матерів загиблих учасників АТО
12.03.19

Напередодні святкування 8 березня до райдержадміністрації були запрошені матері загиблих учасників ООС (АТО): Руслана Халуса, Сергія Коротана та Євгена Сивкова. Із прийдешнім святом і найкращими побажаннями до них звернулися перший заступник голови РДА Віталій Савчук та голова Чечельницької районної спілки ветеранів АТО Юрій Онопольський. Заступник голови райдержадміністрації Ольга Беседа щиро подякувала матерям за виховання синів: "Ми вдячні вам за ту материнську любов, яка надихала їх стати на захист своєї Батьківщини від ворогів. Вони назавжди залишаться прикладом патріотизму і відданості для молодого покоління". 

Народний депутат України Юрій Македон передав для них подарунки, квіти та листівки. "У цей весняний день низько вклоняюсь Вам - сильним, чистим і святим - за те, що не впали у відчай, що нічого не вимагаєте, відмовляючись від благ, а продовжуєте любити і вірити у майбутнє нашої країни...", - зазначив Юрій Миколайович.

По завершенню зустрічі матері наших героїв були запрошені на перегляд концертної програми у будинку культури. Глядачі привітали їх стоячи і оплесками.

 

123