Привітання керівників району з Днем усиновлення
01.10.19

Шановні мешканці Чечельниччини!

Щороку 30 вересня в Україні відзначається День усиновлення, в день великого православного свята Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. 

Захист прав та інтересів дітей є одним із пріоритетів державної політики. Але турбота держави ніколи не зможе замінити домашнього затишку, лагідних материнських рук, надійного батьківського плеча, бо саме в сім’ї закладаються основи фізичного і духовного здоров’я дитини, формуються її життєві цінності.

З року в рік в районі збільшується кількість людей, які прагнуть усиновити дитину. Ви відкриваєте свої обійми дітям, які волею долі позбавлені піклування власних батьків, даруючи їм любов, увагу і турботу.

Усиновивши чи взявши дитину під опіку, створивши прийомну сім’ю чи дитячий будинок сімейного типу, ви даєте дітям надію на щасливе дитинство і повноцінне життя, вселяєте в їхні душі віру в добро, навчаєте бути самодостатніми, впевненими в собі, виховуєте патріотами України.

Висловлюємо велику вдячність кожній родині, яка прийняла в свій дім обділену батьківською ласкою дитину. Вдячні також опікунам, піклувальникам, прийомним батькам, працівникам служби у справах дітей, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, усім, чия наполеглива праця, активна життєва позиція допомагає дітям знайти свою сім’ю.

Звертаємося до тих чечельничан, які не байдужі до дитячої долі. Не вагайтеся, візьміть дитину в родину! І нехай разом з цим прекрасним моментом у ваших оселях назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя!

З Днем усиновлення!

З повагою,

Голова райдержадміністрації         Голова районної ради

   Сергій ПУСТОВИЙ                              Сергій П’ЯНІЩУК

123