Привітання з Всеукраїнським днем працівників культури
09.11.20

Щиро вітаємо з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.

Українська культура, незважаючи на всі перепони, й досі зберегла свою чистоту, самобутність, яскраву індивідуальність. І заслуга в цьому саме працівників музеїв та бібліотек, будинків культури та клубів, театрів і кінотеатрів, керівників художніх колективів.

Своєю щоденною працею вони дарують незабутні хвилини радості спілкування із святом мистецтва, відроджують традиції українського народу.

Ми пишаємося неповторними культурними досягненнями народних майстрів та творчих аматорських колективів Чечельницького району, які своєю працею поповнюють духовну скарбничку України.

Від усієї душі бажаємо вам, шановні працівники культури та аматори народного мистецтва, натхнення та наснаги, здоров’я, добра, благополуччя та нових творчих здобутків! Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день життя буде світлим і радісним.

З повагою,

Голова райдержадміністрації                 Голова районної ради

      Олег ХРАНОВСЬКИЙ                                 Сергій П’ЯНІЩУК

123