Про підсумки роботи – на нараді у голови РДА
03.04.17

Щотижнева нарада при голові райдержадміністрації розпочалася із хвилини мовчання за загиблими воїнами у зоні АТО на сході України. – Незважаючи на те, що Президент України дав доручення Збройним Силам України про припинення вогню з 1 квітня, згідно Мінських домовленостей, - обстріли з боку країни-агресора продовжуються і Україна несе втрати. Лише за 2 останніх місяці загинуло 70 військовослужбовців. Тому сьогодні наше завдання – працювати з подвійною силою, аби ті, хто захищає нас від тероризму бачили, за що вони воюють, - наголосив голова РДА Сергій ПУСТОВИЙ.

Затим, начальники управлінь і відділів райдержадміністрації, керівники установ і організацій району доповіли про стан виконання доручень і завдань у соціальній сфері, агропромисловому комплексі, медицині, освіті та культурі. Попередню інформацію про надходження коштів до місцевих бюджетів за перший квартал та їх використання озвучила начальник управління райдержадміністрації Ніна РЕШЕТНИК. Вона озвучила, що станом на 31 березня поточного року до бюджету району  надійшло 37583208 грн. в т.ч. власних і закріплених доходів 10452200 грн., тобто 119%  від запланованого. Невиконано Білокамінський та  Рогізківський  сільський бюджети. Порівняно з 1 кварталом 2016 року надійшло на 4008300 грн. більше.

Щодо сходів-зборів громадян, які вже відбулися у 9-ти громадах, голова районної ради Сергій П’ЯНІЩУК зазначив, що жителів найчастіше цікавлять «земельні» питання, покращення стану автомобільних доріг та створення нових робочих місць.  Окрім того, Сергій Вікторович повідомив, що наступна сесія районної ради відбудеться 28 квітня, у зв’язку з цим всім тим, хто претендує на включення питань до порядку денного чергової сесії слід подати клопотання і проекти рішень протягом сьогоднішнього дня.

Підводячи підсумки наради, голова райдержадміністрації С.Пустовий наголосив на важливості проведення благоустрою населених пунктів, а тому починаючи із 4 квітня будуть проводитися суботники по санітарній очистці під’їзних шляхів до Чечельника.

         

123