Процес децентралізації влади та реформування органів місцевого самоврядування

Процес децентралізації влади та реформування органів місцевого самоврядування активно обговорювали в Ольгопільській громаді

 

11 червня 2015 року в приміщенні Ольгопільського будинку культури відбулись громадські слухання з приводу процесу децентралізації влади та реформування місцевого самоврядування, за участю голови райдержадміністрації Пустового С.М., голови районної ради Шепітка С.В., сільського голови Козоріза П.В., активу та жителів громади.
Відкрив зібрання голова райдержадміністрації Пустовий С.М., який в своєму виступі поінформував щодо перспектив для даної територіальної громади в процесі реформування місцевого самоврядування, проаналізував основні статті Закону України «Про добровільне обєднання територіальних громад», наголосивши, що зміни необхідні і для цього потрібно діяти відповідно до чинного законодавства та враховувати перш за все думку громади.
Слід зазначити, що зустріч відбулась в форматі активного «живого» діалогу  між керівництвом району та присутніми в залі жителями Ольгополя. Кожен бажаючий мав нагоду висловитись, людей цікавило, що їх чекає в майбутньому, яким чином відбудуться покращення життєдіяльності їхньої громади завдяки децентралізації влади та реформування місцевого самоврядування. Слід зазначити, що відповідні громадські слухання відбудуться 12 червня  в Вербській територіальній громаді за участю керівництва району.