Проліски надії - 2016
30.03.16

В останні дні березня у Чечельницькому районному будинку культури відбувся районний фестиваль вчительської та учнівської творчості "Проліски надії - 2016", організований відділом освіти райдержадміністрації та радою профспілки працівників освіти району.

Заключний творчий звіт зібрав на сцені будинку культури кращі вчительські та учнівські творчі колективи, виконавців загальноосвітніх, поза-шкільних навчальних закладів районну, які були відібрані під час попереднього етапу творчого звіту - у місцевих шкільних фестивалях.

У кон-цертній програмі, оформленій в дусі патріотизму та українських національних традицій, взяли участь та-лановиті вокалісти, дуети, вокальні ансамблі учнів, вчителів, хорові колективи, музиканти навчально-виховних закладів Чечельника, Ольгополя, Демівки, Рогізки, Бритавки, Червоної Греблі, Жабокрички та Стратіївки. Впродовж 15 творчих номерів зі сцени звучали відбірні різножанрові українські мелодії, лунали високохудожні патріотичні, народні пісні. Виконавці, наряджені в яскраві українські вбрання, у кожному виступі старалися донести глядачам всю силу і красу української культури та народного мистецтва.

Публіка гідно оцінила концертні номери, майстерність, артистизм, сценічні образи вчителів та учнів.

   

123