Промисловість району за 5 місяців
09.06.17

 За інформацією відділу міжнародного співробітництва та регіонального розвитку райдержадміністрації обсяг реалізованої промислової  продукції Чечельницького району у діючих цінах за січень-травень 2017 року становить 6898,3 тис. грн.   В  районі  промислова галузь представлена  підприємством ТОВ «ЛісМайстер», яке  являється платником податку на загальній системі оподаткування.

          Основним напрямком діяльності товариства є виробництво і реалізація кухонних меблів та їх комплектуючих. Виробництво меблів відбувається удвох  цехах. Перший – щитовий, де виготовляється меблевий щит зі зрощених дерев’яних елементів (заготовок).  Другий цех – меблевий, де здійснюється безпосередньо виробництво меблевих деталей, фарбування і складання меблів.

         Продукція підприємництва відповідає вимогам світової організації торгівлі. Протягом останніх трьох років підприємство бере активну участь у міжнародних виставках кухонних меблів, де займало призові місця.

        Асортимент продукції постійно оновлюється. Реалізація здійснюється на території  України та за  її межами: Дагестан, Росія, Молдова, Англія. Це - набори кухонних меблів, меблі для сидіння з дерев’яним каркасом, спальні, інші меблі з натуральної деревини. Підприємство піклується про якість товару, тому виробництво меблів проводиться на найсучаснішому устаткуванні провідних німецьких і італійських виробників, таких як Hoffman, Altendorf, Orma, Вutfering, Weeke та ін. На виготовлення йде відбірна деревина, при цьому використовуються найсучасніші матеріали (фарби, клей, фурнітура і ін.) провідних світових марок.  На підприємстві діє жорстка система контролю якості на кожному етапі виробництва.

         У 2016 році за межі України реалізовано виготовленої продукції на загальну суму 11,4 млн. грн. Протягом січня-травня 2017 року  93% виробів реалізовано в Україні. На експорт реалізовано продукції на суму 502,9 тис. грн.

На придбання нових станків та обладнання в 2017 році виділено більше 1 млн. грн., що дозволить розширити асортимент виготовлених меблів.   

                          

123