Проведення конкурсу з формування Громадської ради
12.12.19

11 лютого 2020 року відбудуться установчі збори з формування Громадської ради при Чечельницькій районній державній адміністрації.

Початок заходу: 10:00.

Місце проведення: смт Чечельник вул. Героїв Майдану, 31, актова зала районної ради.

ОГОЛОШЕННЯ 
про проведення конкурсу з формування громадської ради 
при Чечельницькій районній державній адміністрації

Чечельницька районна державна адміністрація (далі – райдержадміністрація) керуючись Порядком організації та проведення конкурсу з формування Громадської ради при райдержадміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2015 № 140, оголошує про проведення конкурсу з формування Громадської ради.

Конкурс проводиться шляхом рейтингового голосування з відбору 9-ти кандидатів до складу Громадської ради на установчих зборах делегатами громадських об'єднань.

Установчі збори з формування Громадської ради при райдержадміністрації відбудуться 11 лютого 2020 року о 10:00 у приміщенні районної ради за адресою: смт Чечельник, вул. Героїв Майдану, 31, актова зала.

До участі в установчих зборах допускаються громадські об'єднання, які є юридичними особами, зареєстровані в установленому порядку.

Громадське об'єднання може запропонувати для участі в установчих зборах не більш як одного кандидата до складу Громадської ради.

Для участі в установчих зборах громадське об'єднання подає уповноваженій посадовій особі, відповідальній за проведення конкурсу з формування Громадської ради (далі – Уповноважена особа), заяву у довільній формі, підписану керівником громадського об'єднання, із зазначенням прізвища та ініціалів делегата громадського об'єднання.

До заяви додаються:

·         копії свідоцтва про реєстрацію громадського об'єднання та статуту громадського об'єднання, скріплені печаткою такого об'єднання (у разі наявності);

·         біографічна довідка кандидата до складу Громадської ради від громадського об'єднання із зазначенням контактного телефону та електронної адреси.

·         заява кандидата про згоду на участь у роботі Громадської ради;

·         копія паспорта, засвідчена кандидатом;

·         письмова згода на обробку персональних даних.

Прийняття заяв для участі в установчих зборах припиняється за 10 календарних днів до їх проведення.

Списки кандидатів до складу Громадської ради оприлюднюються не пізніше ніж за сім календарних днів до дати проведення установчих зборів на офіційному веб-сайті райдержадміністрації.

Документи можна подати особисто (смт Чечельник вул. Героїв Майдану, 31, приймальна голови РДА; пн – пт з 08.00 до 17.00), направити поштою (вул. Героїв Майдану, 31,  смт Чечельник, Вінницька обл. 24800) або надіслати на електронну адресу (rda_chechelnyk@vin.gov.ua) у термін до 1 лютого 2020 року включно.

Контактна (уповноважена) особа: Олеся П’яніщук, тел.: (04351) 2 12 79, e-mail: olesiapolitika@ukr.net

 

Ініціативна група з підготовки та   

проведення установчих зборів

з формування нового

складу громадської ради

при Чечельницькій РДА

123