Проводяться співбесіди з сільськими головами
17.10.18

Сьогодні голова райдержадміністрації Сергій Пустовий провів співбесіди із сільськими головами сіл Берізки-Чечельницькі, Білий Камінь, Бондурівка і Бритавка. На співбесіді були присутні голова районної ради Сергій П’яніщук, перший заступник голова РДА Віталій Савчук, керівник апарату РДА Ольга Тимофієва, начальник фінансового управління РДА Ніна Решетник. До участі були запрошені очільник освітянської галузі району Галина Деменчук та медичної (первинної ланки) Віктор Коваль, які  доповіли про стан готовності до початку опалювального сезону у закладах освіти і медицини.

Голова РДА Сергій Пустовий поінформував присутніх про стан справ з виплатою заробітної плати обслуговуючому персоналу закладів освіти району. «До кінця поточного року не вистачає 702,4 тис. грн, щоб розрахуватись з працівниками. Тому є пропозиція – забезпечити співфінансування із районного бюджету (2/3)  і сільських, селищного (1/3), аби не допустити заборгованості по заробітній платі», - запропонував Сергій Михайлович.

В ході співбесіди торкнулись ряду питань щодо співфінансування медичної галузі. «При складанні бюджету на наступний рік слід звернути увагу на можливість утримання медичних закладів у громадах за рахунок сільського бюджету», - зазначив очільник району.

  

 

123