Районна звітно-виборна профспілкова конференція працівників культури
19.04.16

Днями у приміщенні Чечельницького РБК відбулася районна звітно-виборна профспілкова конференція працівників культури.
Із доповіддю «Про роботу райкому профспілки за звітний період в 2011-2015рр.» виступила голова РК профспілки, методист РБК Вальковська Раїса Петрівна, яка зупинилась на проведених протягом цього періоду заходах, виконання умов колективного договору, правилах внутрішнього трудового розпорядку тощо. Особливу увагу було звернено на питаннях захисту прав членів профспілки при проведенні децентралізації, запровадженні змін до деяких законодавчих актів України, що стосуються працівників культури і які суперечать ст.22 та 43 Конституції України, ст.40, 41 Кодексу законів про працю України. Доповідач також окреслила завдання, над якими працюватиме РК профспілки працівників культури, відповіла на запитання.
Про роботу ревізкомісії прозвітувала її голова, головний бухгалтер відділу культури і туризму Матвійчук Т.В.
У ході обговорення обох доповідей виступаючі Іщенко Т.І., Кравець Т.В., Федотова Л.А. та інші позитивно оцінили роботу РК профспілки та його голови, вносили слушні пропозиції щодо пожвавлення діяльності окремих структурних підрозділів галузі.
Працівники закладів культури «одноголосно» знову обрали головою РК профспілки Вальковську Р.П. У роботі конференції взяла участь і виступила начальник відділу культури і туризму Шумило А.П.
 
  

 

123