Разом ми зробимо ваше життя насиченим і яскравим
21.09.18

В рамках культурно – мистецького факультету Університету 3-го покоління 14 вересня відбулося свято для поважних студентів, одиноких вербівчан. Учасники заходу мали змогу ознайомитися з виставкою вишитих робіт сільських майстринь. Це не просто вишиті картини, а неповторна краса щедрої душі авторів.

Швидко біжить час. Кажуть в народі: «Молодість відлетіла, не попрощавшись, а старість прийшла, не привітавшись…». Та життя вимірюється не роками, а добрими справами підопічних, які були запрошені на захід начальником управління праці та соціального захисту населення Станіславом Мартинюком ,  директором територіального центру Любов’ю Гарник  та представниками соціальної служби. Привітавши присутніх із святами, Станіслав Миколайович інформував щодо процедури оформлення субсидій. Ознайомив, що певні категорії населення забезпечуються безкоштовними путівками на санаторне – курортне лікування. На завершення  подякував соціальним робітникам, яких у Вербці  п’ятеро.

З вітальними словами до присутніх долучилася до виступу й Любов Григорівна, яка побажала своїм підопічним вічної молодості в душі, тепла від рідних та довгих літ життя.

Ведучі свята сільські бібліотекарі Недзеленко Тетяна та Повзун Тетяна і секретар сільської ради Благодір Марія передали музичну естафету художньому керівнику Святославу Мельнику та його чарівному гурту «Солодка ягідка». Лунали пісні, ласкаві й ніжні, спокійні та зворушливі. Бурхливі оплески глядачів додавали місцевим артистам піднесеного настрою.

 Родзинкою заходу були майстер-класи з вишивання «Я рушник на зорі вишивала» і з виготовлення вареників «А мій милий вареничків хоче».

Присутні, особливо запрошені, перемовлялись між собою, що давно не відчували себе такими щасливими, дякуючи меценату голові АФ «Вербка» Роману Гончаренку,  і на душі ставало так добре і по–родинному затишно…

  

 

123