«Разом – дієвіше!»
08.06.16

Сьогодні гарне свято у дитячому садочку «Подоляночка» с. Рогізки Чечельницького району – випускний. Радісні діти, щасливі батьки і вихователі. Всі прагнуть, щоб дітвора зростала здоровою, розумною, прославляла свої родини і свій рідний край.
Задля того громада і вирішила взяти участь у ІІІ фазі проекту ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду".
Обласні координатори Анастасія Ланіна і Наталія Карпенко увесь час супроводжували і допомагали нам у впровадженні мікропроекту. 
До роботи включились: голова Чечельницької райдержадміністрації Сергій Пустовий, голова районної ради Сергій П’яніщук, перший заступник голови Чечельницької райдержадміністрації, депутат районної ради Віталій Савчук, координатор Чечельницького районного ресурсного центру розвитку громад Ірина Кривіцька, сільський голова села Рогізки Василь Олійник, секретар сільської ради Раїса Олійник, голова громадської організації «Водограй достатку», завідуюча ДНЗ «Подоляночка» Олена Симонова, колектив садочку, небайдужі батьки, бабусі та дідусі, односельчани.
Пріоритетом громада обрала енергоефективні заходи в ДНЗ «Подоляночка»: заміна вікон, дверей на металопластикові, заміна опалення та встановлення котла. 
Загальна вартість проекту становить: 294824 грн – 100%, з них:
ПРООН/МРГ- 212000 грн – 71,9%;
Сільська рада – 68083 грн – 23,1%;
ГО – 14741 грн - 5%.
На сьогоднішній день мікропроект реалізовано.           
З щирими словами привітань і подарунками прибули гості з району до дитсадка. Зичили дорогим хлопчикам та дівчаткам успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул! А дорослих закликали зігрівати дитячі серця теплом і любов’ю. 
Громада села Рогізки щиро дякує координаторам Вінницького обласного підрозділу впровадження Анастасії Ланіній і Наталії Карпенко за навчання, допомогу, підтримку. Нехай наші діти будуть здоровими і щасливими! Світлого всім нам майбутнього! 
Ми багато чого досягли за час роботи Проекту, є досвід, яким можна і варто ділитися з іншими, але нам рано заспокоюватися, бо ще багато планів і чимало роботи вдумливої, критичної, спільної, наполегливої. Адже це шлях громади до добробуту. «Разом – дієвіше!»                                                                            

123