Робоча нарада при голові райдержадміністрації Пустовому С.М.
07.11.16

 
07 листопада 2016 року під керівництвом голови райдержадміністрації Пустового С.М., за участю голови районної ради П’яніщука С.В., заступників голови райдержадміністрації відбулася робоча нарада з начальниками управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації  по питаннях їх діяльності за останній період та звітності стосовно планування роботи на найближчий місяць.
Відкриваючи зібрання, голова райдержадміністрації Пустовий С.М. зупинився на питаннях фінансового спрямування, зокрема, щодо виконання районного бюджету. Серед основних показників було зазначено про перевиконання районного бюджету ( 1 млн. 480 тис. грн.), річний план виконано всіма територіальними громадами, окрім трьох. Сергій Михайлович акцентував увагу на доцільному та своєчасному використанні бюджетних коштів району.
Доповнила по даному питанню звітністю щодо виконання річного плану начальник фінансового управління райдержадміністрації Решетник Н.О., яка серед іншого, зазначила про нарахування  матеріальної допомоги прийомним сім’ям (2 млн. 671 тис.грн.) та прийомним сім’ям з дітьми.
Головні лікарі району – Могила С.М. та Коваль В.А. поінформували щодо напрацювань в сфері медицини. Зокрема, всі медичні заклади в повній мірі забезпечені опаленням (встановлено котли), регулярно відбувається виїзд медперсоналу в територіальні громади. Разом з тим, керівництвом району було наголошено щодо забезпеченням медичних установ дровами для обігріву та доручено здійснювати подвірний обхід з ціллю  заключення  договору жителів тієї чи іншої територіальної громади із сімейним лікарем.  
Начальник відділу освіти райдержадміністрації Деменчук Г.В. детально поінформувала про нещодавній об’їзд навчальних закладів відповідальними працівниками з метою перевірки міцності конструкцій приміщень, щодо проведення ремонтних робіт в окремих школах району. Зокрема, встановлено вікна в Чечельницькій СЗШ №1, Вербській та Поповогреблянській школах, планується встановлення котлів в 2 школах. Учні шкіл беруть активну участь в різноманітних конкурсах, а до середини грудня - будуть задіяні в олімпіадах.
Начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Мартинюк С.М. зазначив в своєму звіті щодо активізації роботи комісії по заробітній платі, на результатах та особливому контролі по отриманню переселенцями, пільгової категорії громадян ( учасниками бойових дій, в т.ч. 4 інвалідами)  адресної грошової допомоги. Було також поінформовано про збільшення середнього розміру субсидій населенню тощо.
Разом з тим, відрадно є те, що на обласному рівні було відзначено відмінну роботу районного територіального центру, а його директора – Гарник Л.Г. нагороджено грамотою облдержадміністрації та обласної Ради за сумлінну працю. По всім показникам роботи за 9 місяців поточного року, територіальний центр зайняв перше місце в області, розділивши його з Козятинським.
Начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації Шумило А.П. прозвітувала щодо участі працівників сфери культури в різноманітних заходах, зокрема, до Дня Збройних Сил, Дня українського козацтва, Дня музики та ін. Було зазначено про участь дитячого ансамблю ложкарів та сопілкарів «Дударик» (с. Жабокричка) у Всеукраїнському фестивалі, який проходив нещодавно в м. Вінниці, та зайняте ІІ місце.
Начальник відділу економіки та торгівлі райдержадміністрації Скоцеляс М.І. поінформувала, що відповідно до розподілу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 червня 2016 року №395 «Деякі питання надання у 2016 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій» району виділено кошти в сумі 1604 тис. грн. на реалізацію проектів.
В ході робочої наради було розглянуто питання призову громадян, реорганізації та роботи районної служби зайнятості, пенсійного забезпечення, передплати періодичних видань та ін.
За результатами наради головою райдержадміністрації Пустовим С.М. було надано ряд відповідних доручень.
 
 
 

 

123