Робоча поїздка в с. Луги
07.03.19

 6 березня, в с.Луги відбулася зустріч голови райдержадміністрації Сергія Пустового з жителями села. На зустріч також прибули начальник управління праці та соціального захисту населення РДА Станіслав Мартинюк, перший заступник начальника Бершадського відділення ПФУ Людмила Іванова та головний лікар «первинки» Віктор Коваль.

В ході зустрічі лужанам було продемонстровано відеоролик «Вінниччина-2018. Є що сказати!» та презентаційні матеріали  по індексації пенсій, монетизації субсидій, переваги ОТГ.

Станіслав Миколайович доніс нагальну інформацію  учасникам ООС (АТО) і їх сім’ям та висвітлив детально переваги призначення і монетизації  субсидій.

Навела конкретні приклади індексації пенсій станом на 1 березня Людмила Іванова. - Як працівник пенсійного фонду з багаторічним стажем, я закликаю всіх вимагати від роботодавців офіційного працевлаштуванні. Це – ваш соціальний захист при виході на пенсію, - наголосила Людмила Сергіївна.

Багато питань виникло до очільника первинної ланки медицини Віктора Коваля. Зокрема, щодо неналежного забезпечення медичними послугами жителів села Луги та великого навантаження на медичну сестру.

Голова райдержадміністрації Сергій Пустовий демонструючи переваги ОТГ, довів присутнім, що спроможна об’єднана територіальна громада має набагато більший ресурс і можливості . «Згідно Перспективного плану, Лузька громада входить до Чечельницької ОТГ. Я закликаю всіх не бути байдужими, а працювати на розвиток громади», - зазначив Сергій Михайлович.

  

  

  

 
123