Робота з легалізації зайнятості населення повинна мати системний характер

Робота з легалізації зайнятості населення повинна мати системний характер
На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан 8 січня під час оперативної щотижневої наради з керівниками департаментів та служб регіону.
За інформацією начальника територіальної державної інспекції з питань праці у Вінницькій області Сергія Оборончука, зменшення рівня нелегальної зайнятості населення є одним з основних пріоритетів у роботі відомства, і Вінниччина у цьому напрямку має сталу позитивну тенденцію. «Якщо у 2010 році до 32 % роботодавців допускали нелегальне використання праці, то за результатами 12 місяців 2013 року цей показник становить 16,7 %», - повідомив Сергій Оборончук.
Коментуючи цю позицію, голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан наголосив, що робота з легалізації зайнятості населення повинна мати системний характер. «За останні роки ми з вами сформували відповідні підходи і моделі такої діяльності і вже сьогодні бачимо позитивну тенденцію, - зазначив Іван Мовчан. - Чітка, регламентна робота з цією категорією підприємців повинна здійснюватися щомісячно у розрізі кожного району. Тільки тоді будемо мати результат».
Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА