Розширене засідання ради відділу культури і туризму
12.06.19

В середу 5 червня 2019 року відбулося розширене засідання ради відділу культури і туризму «Про підсумки організаційно-творчої та фінансово-господарської діяльності закладів культури району за 1 квартал 2019 року».


Зі вступним словом виступила Аліна Петрівна Шумило, начальник відділу культури і туризму. Підводячи підсумки 1 кварталу 2019 року, очільник культури розповіла про мережу закладів культури, заходи, проведені до державних та пам’ятних дат, урочистості та тематично-концертні програми. 
Про роботу бібліотеки в 1 кварталі прозвітувала Ольга Шуть, директор центральної районної бібліотеки. За роботу клубних закладів у 1 кварталі 2019 року розповіли Галина Малик, директор районного будинку культури та В’ячеслав Ткач, художній керівник районного будинку культури. Про роботу за 1 квартал 2019 року прозвітувала Лілія Федотова, викладач дитячої музичної школи.
Аліна Петрівна Шумило, начальник відділу культури і туризму РДА, нагородила Віру Іванівну Таранець, директора дитячої музичної школи, за сумлінну працю, Валентину Бондар, завідуючу Ольгопільським краєзнавчим музеєм, за значні досягнення в роботі, Поповогребельський сільський будинок культури, (керівник Сергій Паралюлько), за участь в обласному огляді- конкурсі сільських закладів культури, Галину Малик, директора районного будинку культури, грамотою та цінним подарунком в зв’язку з ювілеєм.

Рада відділу культури ухвалила роботу з організаційно-творчої та фінансово-господарської діяльності у 1 кварталі 2019 року.

  

 

123