Роз'яснювальна робота щодо правил безпеки на воді
02.07.19

У спекотну погоду все більше людей віддають перевагу відпочинку біля водойм, а особливо у вихідні і святкові днів. Але, як свідчить статистика, не усі громадяни дотримуються правил безпечної поведінки на воді, що, у свою чергу, стає основною причиною нещасних випадків.

  З метою запобігання загибелі людей на водних об’єктах  співробітники Чечельницького  районного  сектору ГУ  ДСНС  України у Вінницькій  області  спільно  з фахівцями сектору  цивільного  захисту  райдержадміністрації на вихідних 28-30 червня здійснили профілактичні бесіди з відпочивальниками біля  водойм  селища  Чечельник.

Під час роз’яснювальної роботи, фахівці  пояснили   у чому небезпека купання в необладнаних місцях, застерегли від пірнання у воду з обривів та мостів, а також наголосили на забороні купання у нетверезому стані та поодинці.

Також рятувальники звертали увагу дорослих на постійному нагляді за дітьми у воді, пояснювали, що достатньо лише хвилини, щоб трапилось непоправиме.

По завершенню бесід співробітники ДСНС роздали кожному співрозмовнику пам’ятки з основними правилами безпечного відпочинку на воді.

123