С.Пустовий: про реформування ключових галузей в районі
14.05.18

Сьогодні, під головуванням голови райдержадміністрації Сергія Пустового, за участю голови районної ради Сергія П’яніщука, керівників установ, організацій, структурних підрозділів РДА відбулась щотижнева нарада.

Голова РДА поінформував учасників наради про  нараду, яка відбулась в облдержадміністрації 11 травня. Виступаючи перед присутніми, Сергій Михайлович наголосив, що  сьогодні є ключовими питання реформування галузі освіти відповідно до Закону України «Про освіту», монетизація проїзду для пільгових категорій громадян, нова програма житлових субсидій. На кожному з цих питань очільник району зупинився та акцентував увагу присутніх і дав доручення  провести інформаційну і роз’яснювальну роботу серед жителів району на найвищому рівні.

Про стан справ у медичній, освітній, соціальній, культурній галузях, сільському господарстві і промисловості доповідали керівники по своїх напрямках. Окреме доручення було дано головному лікарю первинної ланки медицини Віктору Ковалю щодо покращення обізнаності населення із вибором сімейного лікаря чи педіатра.

Голова райради Сергій П’яніщук повідомив про дату наступної сесії – 18 травня та запросив присутніх взяти участь. 

123