Щотижнева нарада
02.10.18

На щотижневій підсумковій нараді, яка відбулася сьогодні в райдержадміністрації йшлося про надходження до місцевих бюджетів. Розпочинаючи нараду, голова райдержадміністрації Сергій Пустовий зауважив, що від стану виконання планових показників залежить і реалізація районних програм соціально-економічного розвитку району, можливість фінансування медичної і освітньої галузі, розвиток інфраструктури, інше.

Так, за 9 місяців поточного року всього надійшло власних доходів до районного, селищного та сільських бюджетів 41 млн 440 тис грн., тобто планові завдання виконано на 105,9%. Слід відмітити, що план виконано всіма бюджетами району. Найвищий відсоток перевиконання у Тартацькій сільській раді – 132,5%.

Виступаючи перед присутніми, головний лікар первинної ланки медицини Віктор Коваль повідомив, що на даний час 10,5 тис. жителів району підписали декларації на медичне обслуговування із сімейними лікарями. «Переваги медичної реформи відчули лікарі, адже зарплата їх подвоїлась і в середньому складає 13 тис грн.», - зауважив Віктор Аврамович.

Щодо соціального захисту населення, то доповідаючи на нараді, начальник управління соцзахисту Станіслав Мартинюк акцентував, що на 1 жовтня в Чечельницькому районі зареєстровано 203 учасника АТО. Вони та їх сім’ї вже отримали безкоштовно по 5 складометрів дров на зиму, забезпечено санаторне лікування, регулярно проводяться зустрічі з ветеранами.

В ході наради очільник району заслухав звіт щодо забезпечення паливом освітньої та медичної галузі, стан протипожежної безпеки в районі, інші питання, дав окремі доручення та поінформував присутніх про про робочу поїздку ло Чехії у складі делегації Вінницької області.

  

123