Сесія районної ради прийняла бюджет на 2020 рік
19.12.19

20 грудня 2019 року відбулася чергова 27 сесія районної ради сьомого скликання. В роботі пленарного засідання взяли участь 14 із 26 депутатів районної ради, депутат обласної Ради Павло Каленич, начальники  управлінь і відділів районної державної адміністрації,  сільські голови району, представники засобів масової інформації, політичних партій і громадських організацій району.
 
Вів пленарне засідання голова районної ради Сергій П'яніщук. На порядок денний було внесено та прийнято до розгляду 24 питання, які згідно з регламентом роботи районної ради були попередньо розглянуті на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.
 
Голова районної ради згадав наших захисників, які в даний час стоять на варті спокою і миру . Хвилиною мовчання всі присутні вшанували світлу пам'ять полеглих у боях за свободу та єдність нашої України.
 
Відповідно до регламенту був обраний секретаріат сесії у складі депутатів Віктора Бенери та Валентини Черняк.

Депутати приступили до розгляду питань порядку денного.

З питань, що стосуються соціально-економічного розвитку району доповіла Марія Скоцеляс, начальник відділу міжнародного  співробітництва та регіонального  розвитку райдержадміністрації. Депутати заслухали про виконання програми соціально-

економічного розвитку Чечельницького району у 2019 році, затвердили програму економічного та соціального розвитку на 2020 рік.

Депутати прийняли ряд рішень із організаційних питань ,   затвердили нові Програми, термін дії яких закінчився у 2019 році та внесли зміни до діючих.
 
Про районний бюджет на 2020 рік та інші фінансові питання , доповідала начальник фінансового управління райдержадміністрації Ніна Решетник.
 
 
На завершення голова районної ради Сергій П'яніщук подякував депутатам за плідну активну працю при підготовці  і проведенні сесії, привітав з наступаючими Новорічно-Різдвяними святами.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
123