Шана воїнам-добровольцям!
14.03.18

Шановна громадо району!
 

14 березня Україна вже вдруге відзначатиме День українського добровольця.

У цей день ми вшановуємо наших співвітчизників, які добровільно вирушили в зону антитерористичної операції, щоб захищати незалежність і суверенітет України.

Це свято героїв, котрі в скрутний для держави час стали на захист її територіальної цілісності. З самого початку збройного конфлікту добровольчі батальйони разом зі Збройними Силами боронили рідну землю від агресора, доводячи своєю мужністю, самопожертвою та героїчними вчинками,  що неможливо перемогти тих, хто готовий за Україну та її народ віддати найдорожче – своє життя. Саме завдячуючи їхнім зусиллям вдалось не допустити швидкого просування ворога далі материковою Україною. 

Подвиг учасників добровольчих формувань є символом справжнього патріотизму та самовідданості.

Висловлюємо глибоку вдячність та повагу нашим землякам, які за покликом серця стали до лав борців за кращу долю України, які і сьогодні мужньо захищають честь і гідність рідної країни. Бажаємо їм міцного здоров'я, сил, витримки та нових перемог! Нехай на українську землю прийде довгоочікуваний мир!

Схилімо голови перед світлою пам’яттю тих добровольців, яким не судилося повернутися до рідних домівок. Пам’ять про них завжди залишиться в наших серцях. 


Слава Україні!

Слава її Героям!


Голова райдержадміністрації                     Голова районної ради
     Сергій ПУСТОВИЙ                                     Сергій П'ЯНІЩУК         

123