Шановні ветерани Другої світової війни!
08.05.18

Шановна громадо району!


У травні 1945-го наші діди й прадіди у складі світової антигітлерівської коаліції перемогли нацизм. 

Друга світова -  найжахливіша в історії війна. В ній безліч людських і національних трагедій сплелися в епічну картину, кров від якої холоне й досі, хоча і сплили десятки й десятки років.

65 мільйонів вбитих по всьому світу, із них – від восьми до десяти мільйонів - українці. Смертоносний вогняний смерч двічі пройшов Україною.  На наших теренах точилися активні бойові дії. Та війна – то понад два мільйони вивезених на примусові роботи дівчат та юнаків з України. То - каторга й концтабори. 

У часи Другої світової наші діди та прадіди героїчно боролися з ворогом,  рятуючи від нацизму Україну, Європу та світ. Тож відзначаючи 8 травня День пам’яті та примирення, а 9 травня – День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, ми схиляємо голови перед усіма жертвами тієї жахливої війни та віддаємо данину поваги мільйонам наших співвітчизників, які вибороли таку довгоочікувану Перемогу.

Шановні ветерани Другої світової війни! Низький вам уклін за ваш безсмертний подвиг, за вашу самопожертву та відвагу!

На жаль, нам і сьогодні доводиться захищати рідну землю. І нинішні захисники Української держави знову показують справжній героїзм, для яких саме ви є прикладом патріотизму та мужності.

Щиро бажаємо вам, шановні ветерани, миру, добра, здоров’я, бадьорості духу!

Слава Україні! Слава її Героям!


Голова райдержадміністрації               Голова районної ради
   Сергій ПУСТОВИЙ                                 Сергій П'ЯНІЩУК

123