Школо, прощавай!
29.05.17

          У п’ятницю, 26 травня, останній дзвінок пролунав для 1769-ти учнів із 17-ти шкіл Чечельниччини. У КЗ «Чечельницька СЗШ І-ІІІ ст. №1» завітав голова райдержадміністрації Сергій ПУСТОВИЙ. Звертаючись до присутніх, Сергій Михайлович зазначив: «Сьогодні свято для всіх – учнів, учителів, батьків. Та найважливіший цей день саме для одинадцятикласників. Попереду – відповідальна пора ЗНО і вибір свого життєвого шляху, тож бажаємо вам отримати високі бали під час зовнішнього незалежного оцінювання, щоб досягти поставленої мети».

            Слід зазначити, що у нинішньому році 91 школяр став випускником 11 класу і 188 - випускниками 9-го. Святкували останній дзвінок і випускники молодшої школи, четвертокласники, яких сьогодні у школах району налічується 201 учень.

            Голова районної ради Сергій П’ЯНІЩУК привітав випускників Стратіївської школи із закінченням навчання, вручив їм пам’ятні подарунки та побажав успіхів у здачі ЗНО і виборі професії.

            Кожен випускник одинадцятого класу отримав у цей день вітальну листівку від голови облдержадміністрації Валерія КОРОВІЯ та голови обласної Ради Анатолія ОЛІЙНИКА, а переможці різноманітних конкурсів і змагань – дипломи, грамоти, подяки, подарунки і призи.

            У кожній школі відбувся концерт – композиції, пісні, вірші і танці – у національно-патріотичних традиціях українського народу. Вишиванки, жовто-блакитні повітряні кульки, квіти, щирі дитячі посмішки створили святковий настрій для всіх присутніх.

123