Сходи-збори громадян в с. Рогізка
22.03.19

Сьогодні голова райдержадміністрації Сергій Пустовий та голова районної ради Сергій П’яніщук взяли участь у сходах-зборах громади с.Рогізка. В сільському будинку культури зібрались небайдужі жителі села, аби почути про ті зміни, які відбулися від початку березня при нарахуванні пенсій іжитлових субсидій субсидій.

Сергій Михайлович поінформував про механізм індексації пенсій та про Перспективний план створення двох ОТГ у нашому районі. – Переглядаючи відеоролик «Вінниччина-2018. Є що сказати!», кожен із вас мав можливість пересвідчитися, що об’єднані територіальні громади мають більший ресурс, а відтак – більші можливості, щоб розвиватися. Згідно перспективного плану село Рогізка входить доЧечельницької ОТГ. Як видно на слайдах, новостворена ОТГ є спроможною, - акцентував голова РДА.

Про механізм призначення і монетизації житлових субсидій доповіла заступник начальника управління праці та соціального захисту населення РДА Валентина Якимчук.

Перший заступник начальника Бершадського відділення ПФУ Людмила Іванова конкретно, на прикладах, продемонструвала механізм індексації пенсій.

 Про процес реформування медичної галузі в районі доніс інформацію головний лікар "первинки" Віктор Коваль.

Голова районної ради Сергій П’яніщук зауважив, що районний бюджет, як і державний, носить соціальний характер. Сергій Вікторович доповів про заплановані видатки на фінансування об’єктів соціально-культурної сфери на 2019 рік.

Присутні мали можливість поставити доповідачам питання і отримати на них відповіді.  

  

     

123