Скликається сесія
04.07.17

Відповідно до розпорядження голови Чечельницької районної ради від 04.07.2017 №22  21 липня 2017 року о 9 год в актовому залі адмінбудинку скликається пленарне засідання 13 сесії Чечельницької районної  ради 7 скликання. Запрошуються депутат Вінницької обласної  Ради,голова Чечельницької районної державної адміністрації та його заступники, керівники управлінь та відділів райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники підприємств, установ, організацій району, прокурор, представники засобів масової інформації, політичних партій і громадських організацій. На розгляд чергового пленарного засідання виносяться наступні питання: 

1. Про стан медичного обслуговування жителів району закладами охорони здоров’я в умовах реформування галузі

2. Про звіт голови постійної комісії  Чечельницької районної ради з питань бюджету та комунальної власності

3. Про звіт редактора КП «Районна газета «Чечельницький вісник»

4. Про переукладення контракту з Кучерявим Ю.О., редактором КП «Районна газета «Чечельницький вісник»

5. Про переукладання контракту з Ковалем В.А.,  головним лікарем КЗ «Чечельницький РЦ ПМСД»

6. Про укладення контракту з Могилою С.М., головним лікарем КУ «Чечельницька ЛПЛ»

7. Про переукладення контракту з Мазуренко Н.І., завідувачем КУ «Чечельницький районний трудовий архів»

8. Про Програму поліпшення медичного обслуговування населення Чечельницького  району на 20172020роки

9. Про Програму  протиепізоотичних заходів та боротьби з хворобами тварин у Чечельницькому районі на 2017-2018 роки

10. Про введення додаткової  посади в штатний розпис КЗ  «Стратіївський НВК  І-ІІІ ст.»

11. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за І півріччя 2017 року

12. Про затвердження договорів про передачу видатків і міжбюджетних трансфертів з селищного, сільських бюджетів до районного бюджету

13.Про внесення змін до рішення 9 сесії районної ради 7 скликання від 23.12.2016 року № 172 «Про районний бюджет на 2017 рік»

14. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка перебуває у власності гр. Івасенко Г.М.

15. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка перебуває у власності гр. Івасенко Г.М.

16. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка перебуває у власності гр. Лебідя В.П.

17. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка перебуває у власності гр. Мартинюка С.І.

18. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка перебуває у власності гр. Подольської Т.І.

19. Різне

З проектами  рішень можна ознайомитись на офіційному сайті Чечельницької районної ради в розділі "Документи районної ради".

123