Сьогодні громада селища відзначає День Чечельника
22.09.17

І це, без перебільшення, особливий день. Бо іменини рідного селища - це свято єднання. Саме в такі моменти ми особливо відчуваємо в серцях любов і гордість за свою малу батьківщину, сповнюємося відчуттям єдиної родини.

    З кожним роком Чечельник стає красивішим, безпечнішим, затишнішим і комфортнішим. Усі здобутки громади були б неможливими без щирих, гостинних, щедрих і талановитих чечельничан, які своєю самовідданою працею й теплом сердець примножують його славу, зберігають традиції та передають у спадок прийдешнім поколінням. Саме вам, дорогі земляки, найтепліші слова вдячності й глибокої шани, адже завдяки вашому натхненню, ,,золотим рукам’’, самовідданості та наполегливості розвивається наше селище.

    У цей святковий день щиро вітаємо всіх із Днем Чечельника! Нехай же і надалі процвітає наше селище, народжуються і підростають діти, будуть впевнені в стабільному майбутньому їх батьки, спокійно і захищено почуваються люди старшого покоління.

    Бажаємо усім міцного здоров’я, родинного благополуччя, невичерпного джерела життєвої енергії, добробуту, здійснення найзаповітніших мрій, миру та добра. Божого вам благословення та нових звершень на благо нашого селища!
    З Днем народження Тебе, рідний Чечельник!

Голова райдержадміністрації           Голова районної ради

    Сергій Пустовий                                 Сергій П’яніщук

123