Сьогодні працівники ОДА зайняли свої робочі місця

Сьогодні працівники обласної державної адміністрації зайняли свої робочі місця
Таким став результат перемовин між головою облдержадміністрації Іваном Мовчаном та протестувальниками, які зайняли приміщення облдержадміністрації.
Вчора близько 20.00 год. голова облдержадміністрації Іван Мовчан та народний депутат України Володимир Продіус зустрілися з вінничанами, представниками опозиції та громадських організацій в сесійній залі обласної ради.
Виступаючи перед присутніми Іван Мовчан наголосив, що влада взяла на себе відповідальність і не допустила силового протистояння.
«Ми стримували ситуацію, аби не було кровопролиття. Це вважаю своїм основним обов’язком як керівника області».
«Сьогодні ми повинні показати всій Україні, що компромісу можна досягти. Вінниччина має стати прикладом для інших областей, де захоплені адмінбудівлі, адже необхідно продовжувати жити, працювати, забезпечувати життєдіяльність області та спокій громадян» - сказав Іван Мовчан.
Протягом трьох годин кожен присутній мав змогу поставити запитання, що найбільше хвилюють громаду, та оприлюднити свої пропозиції.
Забезпечити доступ до виконання службових обов’язків всіх працівників обласної державної адміністрації – одна з умов перемовин.
З боку влади будуть створені умови для роботи громадських організацій по забезпеченню їх основної функції контролю за діяльністю органів виконавчої влади.
Того ж дня, одразу по закінченню зустрічі Іван Мовчан повернувся у свій робочий кабінет.
Сьогодні на 9.00 год. всі держслужбовці, на чолі з головою облдержадміністрації та його заступниками зайняли свої робочі місця.
Конструктивний діалог буде продовжено.
Департамент інформаційної діяльності
 та комунікацій з громадськістю ОДА