Стартує обласний конкурс проектів громад
19.02.16

УВАГА! Конкурс 2016року

Конкурсна рада обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад

О Г О Л О Ш У Є

Тринадцятий обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад

Керівництво Чечельницького району звертає увагу сільських голів і  громадських організацій  району та закликає до  активної участі у тринадцятому обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад 2016 року. Однією із складових успішного розвитку громад є участь у різноманітних конкурсах. Це дає змогу залучити додаткові кошти для вирішення нагальних проблем громад, покращення інфрастуктури та модернізації об’єктів соціальної сфери.

 

Згідно з розпорядженням голови обласної Ради від 15 лютого 2016 року  №32 «Про тринадцятий обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад» з 15 лютого 2016 року оголошено ТРИНАДЦЯТИЙ ОБЛАСНИЙ КОНКУРС ПРОЕКТІВ РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД.

Учасниками конкурсу є:

1-а категорія.Проекти органів місцевого самоврядування сіл, селищ, міст районного та обласного значення, районних рад.

Максимальний розмір гранту – до 70 000 грн.

2-а категорія.Проекти органів місцевого самоврядування, що розроблені об’єднаними територіальними громадами та подані спільно двома і більше територіальними громадами.

Максимальний розмір гранту – до 100 000 грн.

Обсяг фінансування заходів проекту з фонду Конкурсу не повинен перевищувати 75 відсотків загального бюджету.

Конкурсний відбір проектів-переможців здійснюватиметься дирекцією Конкурсу з врахуванням висновків виконавчого адміністратора Конкурсу. Остаточне рішення щодо проектів-переможців приймає Конкурсна рада.

Кінцевий термін подання проектів — до 16 години 16 березня 2016 року

Проекти подавати або надсилати поштою до 16 години 16 березня 2016 року  Дирекції Конкурсу (Департамент регіонального економічного розвитку Вінницької ОДА) за адресою 21000, м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7, каб. 825 (заявки, відправлені по пошті, будуть реєструватись в разі наявності поштового штемпеля включно до вказаної дати прийому) з поміткою «На Конкурс».

Більш детально з  розпорядженням голови обласної Ради від 15 лютого 2016 року  №32 «Про обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад», Положенням про тринадцятий обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад, вимогами до заяв щодо проектів, поданих на конкурс можна ознайомитись на веб-сайті обласної Ради (www.vinrada.gov.ua), в розділі «Конкурси». 

123