Стартувала акція "Серце до серця"
08.04.19

4 квітня, відбулося чергове засідання Організаційного комітету з підготовки та проведення у 2019 році районного етапу ХІV щорічної Всеукраїнської благодійної акції “Серце до серця”. Заступник голови райдержадміністрації Ольга Беседа зазначила, що Чечельницький район щороку є активним учасником акції. – Ми маємо провести цей захід на високому рівні, адже кошти, зібрані волонтерами, будуть направлені на лікування дітей, - зауважила посадовиця. В ході засідання було узгоджено план дій, роздано плакати, ідентифікатори та скриньки для збору коштів. Відповідальним за проведення акції в районі визначено управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.

Для довідки. Акція, що триває вже чотирнадцятий рік поспіль, досягла високого рівня загальнонаціональної підтримки. Як зазначають на офіційній сторінці  Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця», протягом 2006-2018 років за підтримки громадських організацій, органів студентського та учнівського самоврядувань, навчальних закладів, органів державної влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації та бізнес-структур було зібрано 35 798 830,65 грн.

За ці кошти придбано медичне обладнання, яке було передано в безкоштовне користування територіальним медичним об’єднанням кожної області України.

 

123