Сучасні погляди на організацію трудової діяльності дошкільників
11.12.17

1 грудня у Берізецькому ЗДО відбувся постійно – діючий семінар керівників  з проблеми: «Сучасні погляди на організацію трудової діяльності дошкільників». У роботі постійно – діючого семінару брала участь методист районного методичного центру з питань дошкільної освіти Химич Ж.М.

         З вітальним словом до присутніх звернувся керівник  закладу дошкільної освіти Юраш Л.М. та ознайомила присутніх з формами роботи з даного питання.

         Слухачі переглянули заняття в різновіковій групі з художньої праці на тему: «Кошеня». На занятті  вихователь створив сприятливі умови для гармонійного, креативного та естетичного розвитку дітей дошкільного віку.

                Досвідом роботи на тему: «Сучасні погляди на організацію трудового виховання» з колегами поділився керівник Чечельницького ЗДО «Веселка» Шевчук Н.А.  Активними учасниками постійно – діючого семінару  керівників ЗДО були : Шевчук В.В. керівник Ольгопільського ЗДО «Яблунька», Симонова О.М. керівник Рогізківського ЗДО «Подоляночка», Блиндур О.І. керівник Вербського ЗДО «Тепле гніздечко».   

        Присутні керівники закладів дошкільної освіти району мали змогу ознайомитися з роботою закладу, упевнитися у тому, що для дошкільнят створені всі належні умови для їхнього розвитку, а саме з даного питання .  

Створення умов для трудового виховання  дошкільному навчальному закладі.

123