Святкуймо Великдень у колі рідних та близьких!
16.04.20

Шановні земляки  - чечельничани! Наближається одне з найвеличніших християнських свят - Великдень. Зважаючи на події, що відбуваються у всьому світі та в Україні зокрема, цьогоріч ми святкуємо Світле Христове Воскресіння по – новому.

Приклад відповідальності, жертовності та турботи про вірян показала католицька церква в Україні та світі на чолі з Папою Римським Франциском, котрий звершував святкову пасхальну літургію перед безлюдною площею св. Петра в Римі.

Закликаю вас залишатися на Великдень вдома, в колі рідних та близьких, об’єднатися в молитві у власному будинку, квартирі. Вірте, Ісус прийде до кожної оселі. Бережіть своє здоров’я та здоров’я рідних і близьких вам людей. Ставтеся з розумінням до усіх заходів, що проводяться задля вашої безпеки. Богослужіння у храмах транслюватимуться на багатьох українських телеканалах. В посиленому режимі, заради збереження правопорядку, працюватимуть працівники поліції.

Залишайтеся вдома, заради Бога!

Не піддавайтеся хибному відчуттю безпеки, не ставтеся легковажно до коронавірусної хвороби.  Дотримання правил карантину та самоізоляція – серед найдієвіших способів вберегтися від інфікування.

Зі святами вас!

Залишайтесь здоровими!

Христос воскрес! Воскресне Україна!

123