Тетяна Фаренюк : хворим дітям особлива увага
08.10.19

З метою здійснення моніторингу щодо випадків нецільового використання коштів та фактів нездійснення догляду за хворими дітьми, районним центром соціальних служб спільно зі службою у справах дітей РДА, 4 жовтня проведено перевірку двох сімей осіб, які здійснюють догляд за хворими дітьми та отримують відповідний вид державної допомоги.

Враховуючи, що хвороба дитини є чинником, який може зумовити виникнення складних життєвих обставин, в ході перевірки особлива увага була звернута на задоволення базових потреб дітей, стан здоров’я осіб, що здійснюють догляд за дітьми та їх подальшу спроможність виконувати взяті на себе функції.

За результатом проведеного моніторингу встановлено, що діти забезпечені сезонним одягом, взуттям, продуктами харчування, предметами та засобами гігієни, необхідними ліками, наглядом медичних працівників.

Відповідно актів відвідування сім’ї, фактів недогляду за хворими дітьми не виявлено. Обставини, які є підставою для припинення виплат по догляду за хворою дитиною, відсутні.

Членам родин, що здійснюють догляд за хворими дітьми, в ході візиту надано інформаційну підтримку, проконсультовано з проблемних питань.

 Директор Тетяна Фаренюк

123