Тетяна Фаренюк: Щоб літо було безпечним
21.07.20

На думку директора районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяни Фаренюк, літо – найкраща пора, щоб зміцнити здоров’я дитини. Саме тому необхідно дбати про те, щоб діти в сім’ях росли здоровими,  веселими, бадьорими та набралися нових позитивних вражень за час літніх канікул.

Адже, літо – це особливий, найулюбленіший та безтурботний час для прогулянок, творчості і досліджень саме тоді, коли можна насолодитися відпочинком та оздоровити дітей.

Але щоб він був корисним та безпечним, треба дотримуватись нескладних правил безпеки. Тому з метою інформування  щодо безпечної поведінки, фахівцями із соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно із дільничними інспекторами Чечельницького ВП Бершадського ВП ГУНП у Вінницькій області здійснені виїзди по населених пунктах Чечельницького району. Завітавши у сім’ї, що перебувають у складних життєвих обставинах, спеціалістами проведено бесіди, щодо недопустимості перебування дітей біля водойм без нагляду дорослих, дотримання сприятливого температурного режиму для найменших, а також не забувати про правила проти епідеміологічної безпеки та перебування дітей у належних санітарно – гігієнічних умовах.

Спілкування з дітьми, як завжди, принесло масу задоволення та натхнення до подальшої роботи. А також працівники районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді узгодили план подальшої співпраці з вищевказаними родинами.

123