Тренінг для жінок "Успішна жінка"
12.03.19

З метою конкурентоспроможності жінок на сучасному ринку праці,сприяння їх працевлаштування та надання психологічної підтримки 06.03.2019 р. на базі Чечельницької районної філії Вінницького обласного центру зайнятості,за участі психолога РЦ СССДМ Ірини Трачук та фахівця із соціальної роботи Горощук Н.В., було проведено тренінг для жінок, які перебувають на обліку як безробітні, на тему «Успішна жінка».

Відповідаючи на питання  «Що потрібно жінці для успіху?» учасниці тренінгу говорили  зокрема про такі якості як: рішучість, підтримку та розуміння близьких людей,про те що кожна жінка,аби досягнути успішності повинна мати освіту та досвід роботи. Психолог  наголосила, що безумовно роль «мами і домогосподарки» є  однією з найголовніших у світі, що будь-яка жінка, яка працює вдома  і це приносить їй натхнення і задоволення уже є успішною.

Під час зустрічі психолог Ірина Трачук провела з учасницями тренінгу різноманітні вправи ,які допомагають підвищити рівень впевненості в собі.

Всі присутні отримали задоволення  від спілкування та здобули корисну інформацію щодо реалізації свого професійного потенціалу.

Психолог РЦ СССДМ Ірина Трачук

123