Тренінг-семінар " Створення та функціонування ОСББ "
14.05.19

Корисний семінар відбувся 13 травня в приміщенні Чечельницької районної державної адміністрації.
Координатор з регіонального розвитку ПРООН Анастасія Ланіна вже вдруге відвідала наш район. Цього разу вона доступно презентували чечельничанам, як створити спроможне об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) в Україні при підтримці спільного проекту ЄС/ПРООН "Об'єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень" (HOUSES). Завдання проекту «Houses» - стимулювати та підтримувати створення ОСББ, сприяти діючим об'єднанням та допомагати їм в реалізації енергоефективних заходів.

У семінарі взяли участь представники трьох багатоповерхівок селища, представники структурних підрозділів адміністрації, ініціативні групи, які мають бажання зрозуміти щодо спроможності та дієздатності ОСББ і втілити в життя.

Зацікавили присутніх приклади наведені А. Ланіною успішного функціонування створених ОСББ на Вінниччині та в інших регіонах країни. Учасники зустрічі дискутували, а також отримали відповіді на питання, що їх цікавили.

Перелік  типових документів необхідних   для створення ОСББ можна отримати, звернувшись у відділ міжнародного співробітництва та регіонального розвитку, Чечельницької райдержадміністрації.   

123