Триває прийом документів на конкурс
11.05.16

Чечельницька районна рада оголосила конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста  - юрисконсульта виконавчого апарату районної ради (оголошення опубліковане в районній газеті «Чечельницький вісник» від 28 квітня 2016 року.

 

До участі в конкурсі допускаються громадяни України, які мають повнувищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом в органах місцевого самоврядування (на  державній службі) не менш як 3 роки або за фахом в інших сферах не менш як 4 роки; знають вимоги чинного законодавства з питань місцевого самоврядування, служби в органах місцевого самоврядування та державної служби; вільно володіють державною мовою; вміють працювати  на персональному комп’ютері в режимі користувача та готувати аналітичні довідки.

Документи приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня опублікування оголошення. Додаткова інформація щодо документів, які необхідно подати для участі у конкурсі, основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається загальним відділом виконавчого апарату Чечельницької районної ради за адресою: Вінницька область, смт.Чечельник, вул. Героїв Майдану, 31, тел. 2-23-77.

Запрошуємо до участі усіх бажаючих!

123