Турбота про дітей з особливими освітніми проблемами
19.12.19

Восени 2018 року відкрито комунальну установу «Чечельницький інклюзивно-ресурсний центр», який розмістився на першому поверсі КЗ «Ольгопільська СЗШ І-ІІІ ст.».

Відкриття центру стало визначною подією для всіх освітян району, адже це важливий крок у формуванні сучасної системи фахового супроводу дітей з особливими освітніми потребами. В інклюзивно-ресурсному центрі такі дітки відчувають необхідну підтримку і опору, здобувають нові навички і знання, особливо, якщо поруч небайдужі люди і однодумці.

У Центрі розміщено кабінети психолога, логопеда та кабінет  лікувальної фізкультури, які оснащені відповідними засобами, предметно-ігровим розвивальним та корекційним середовищем, обладнана сенсорна кімната. Якісний, сучасний ремонт кімнат здійснено за сприяння депутата Вінницької обласної Ради, директора Агрофірми «Ольгопіль» Каленича П.Є.

Тим, хто відвідує комунальну установу «Чечельницький інклюзивно-ресурсний центр», тепло і затишно. Вихованці Центру та їхні батьки задоволені умовами, які  для них створені.

 

 

123