У Чечельнику віншували кращих працівників закладів культури
09.11.20

9 листопада в Україні відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Вже  стало гарною традицією у нашому районі вітати працівників галузі культури, які повсякчас своєю творчістю та любов’ю до обраної професії запалюють та зігрівають серця людей. І саме тому сьогодні, 9 листопада 2020 року, голова райдержадміністрації Олег Храновський разом із першим заступником Михайлом Мургою та головою районної ради Сергієм П’яніщуком провели урочисту зустріч з тими, хто  береже і примножує культурні традиції краю  – працівниками закладів культури Чечельницького району.

«Культура і збереження традицій не менш важливі, ніж здоров’я наших громадян  – зазначив голова райдержадміністрації Олег Храновський, вітаючи учасників урочистостей. - Я високо ціную ваш вагомий внесок у розвиток національної культури. Вдячний за те, що своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідну Україну та Чечельницький район, примножуєте їх успіхи і досягнення. Гордий тим, що чечельничани гідно представляють рідний край на обласному, всеукраїнському та міжнародному рівнях».

Здійснення усіх заповітних мрій та творчих злетів усім присутнім побажав голова районної ради Сергій П’яніщук.

Керівники району вручили кращим працівникам галузі культури Чечельниччини грамоти районної державної адміністрації та районної ради.

Вітала колег із професійним святом і завідувач сектору культури, молоді та спорту  райдержадміністрації Аліна Шумило. Подякувавши усім за плідну співпрацю, виступаюча додала, що в умовах карантину заклади культури не прикоротили працювати, а перейшли на роботу в он-лайн форматі.

123