У підрозділі ДСНС створено газодимозахисну службу
22.09.17

21 вересня у під час робочої поїздки начальник ГУДСНС України у Вінницькій області полковник служби цивільного захисту Руслан Шевчук разом з головою райдержадміністрації Сергієм Пустовим та головою районної ради Сергієм П’яніщуком вручили бійцям державної пожежно-рятувальної частин смт Чечельник спеціальне обладнання, яке дозволяє працювати у задимленому середовищі.

Рятувальники районного центру отримали 3 апарати захисту дихання, які працюють на стисненому повітрі, та 8 масок до них. Кошти на придбання вкрай необхідного обладнання виділили районна, сільські та селищна ради.

Голова РДА Сергій Пустовий, виступаючи перед рятувальниками зазначив, що впродовж 2015-2017 років на потреби служби із місцевих бюджетів було виділено більше 200 тис грн. - В поточному році із 132 тис грн вклад районного бюджету становить 70%. Ми й надалі продовжимо практику надання коштів для придбання сучасного обладнання пожежно-рятувальній частині, адже за цим стоїть життя і здоров’я наших жителів», - додав Сергій Михайлович.

Затим, очільники району вручили кращим рятувальникам почесні грамоти райдержадміністрації і районної ради. Перед присутніми виступили селищна та сільські голови, які привітали із Днем рятівника і подякували за сумлінне виконання службових обов’язків і високий професіоналізм.

Головний рятувальник області подякував керівництву району та місцевих органів влади за підтримку Служби порятунку та створення в підрозділі ДСНС газодимозахисної служби. Це підвищує ефективність проведення рятувальних робіт та забезпечує захист самих рятувальників під час роботи у задимлених приміщеннях.

   

123