У Вінницькій області відновлено роботу військових комісаріатів

 

У Вінницькій області відновлено роботу 11 районних військових комісаріатів
Реформи, що відбуваються в державі, в повній мірі стосуються Збройних Сил України в цілому, та системи військових комісаріатів окремо.

У Вінницькій області відновлено роботу 11 районних військових комісаріатів,де створено більше 140 нових робочих місць.

З метою якісної та всебічної підготовки особового складу новостворених військових комісаріатів, Вінницьким обласним військовим комісаром полковником Геннадієм Долгашовим прийнято рішення про проведення інструкторсько-методичного заняття з питань організації заходів повсякденної діяльності, яке відбулось 22 жовтня на базі Жмеринського районного військового комісаріату.

На 7 навчальних місцях під керівництвом досвідчених спеціалістів Вінницького обласного військового комісаріату працівники новостворених РВК отримали необхідні знання з основних напрямків роботи військового комісаріату, з врахуванням специфіки кожного робочого місця.

Керівник занять підполковник Михайло Дзигаленко, підводячи підсумки занять, звернув увагу їх учасників на дотримання правил техніки безпеки, вимог законодавства щодо боротьби з корупцією, дотримання військових статутів та подякував учасникам і організаторам за спільну роботу. Окремо були поставлені задачі районним (міським) військовим комісарам щодо проведення заходів по черговому призову на строкову військову службу та військову службу за контрактом.
 
Департамент інформаційної діяльності
 та комунікацій з громадськістю ОДА