Україна – це територія Гідності і Свободи
22.11.17

Трагічні періоди   держави  і   кращих  представників  українського народу, які  стали  на захист  землі, про  Борців Майдану    висвітлила  книжкова виставка  «Вони поміж нас живі».  Борців  об’єднало бажання жити у вільній країні   з справедливим та світлим майбутнім. За ці ідеали на Майдані пролилася кров. Так з’явилася Небесна сотня –  патріоти, які віддали життя за свої переконання.  І тепер для народу України є святим обов’язком  гідно вшановувати Героїв.        

    В бібліотеках  району відбулися заходи по  відзначенню  Дня Гідності та Свободи «Вони пройшли крізь вогонь і зброю».  Задля  збереження належної шани патріотизму й мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина  бібліотекарі  оформили книжкову виставку   «Ми сотенно пішли на небо». Книги  змістовно висвітлили події осені 2013 року, які стали вагомою сторінкою в історії України.  Читачі  ознайомилися  з історією виникнення цієї пам'ятної дати, організували  перегляд  літератури    «Пам’ять про героїв стукає в наші серця»  та  патріотичну  годину«Революція, що змінила країну». 

         Україна перебуває в тяжкому часі, необхідно впевнено орієнтуватися в проблемах сучасності, бачити перспективи розв’язання цих проблем і розуміти,   що вибір боротьби за свободу і гідність був виправданий.

123