Заборона на концерти, нічні клуби та розваги в ресторанах
01.09.20

Згідно постанови КМУ від 26.08.2020 р. № 760 адаптивний карантин триватиме на всій території України до 31 жовтня 2020 року. Зміни внесли до «карантинної» постанови № 641.

Що змінили в карантинних обмеженнях?

Для регіонів "зеленої" зони додатково заборонили концерти, дискотеки, роботу розважальних закладів (нічних клубів),діяльність закладів громадського харчування із організацією дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо).

Для регіонів "жовтої" зони уточнили, що  заборонена робота після 24-ї та до 7-ї години суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування без організації дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

Окрім того, самоізоляції підлягають особи з підтвердженим діагнозом COVID-19, виписані із закладу охорони здоров’я, до моменту одужання відповідно до галузевих стандартів у сфері охорони здоров’я.

 

А починаючи із 31 серпня діятиме новий поділ України на кольорові зони. До “червоної” зони карантину віднесли 21 населений пункт та район.

123