Увага: фальсифікат!
11.01.18

Держпродспоживслужба виявила розповсюдження на ринку України небезпечної продукції, а саме омивачів скла "Зимовий концентрат – 80" LEDOCOOL, який може становити загрозу здоров'я людей.

"Дана продукція (омивач скла "Зимовий концентрат – 80" LEDOCOOL - ред.) за результатами експертизи (випробування) не відповідає вимогам щодо забезпечення її безпечності, зокрема, вимогам постанови Головного державного санітарного лікаря України від 27.12.2007  № 41, оскільки містить у своєму складі метиловий спирт (метанол), який може становити серйозну загрозу здоров`ю людей, які придбали та/або мають намір придбати таку продукцію", - йдеться у повідомленні.

Держпродспоживслужбою винесено відповідні рішення про вжиття обмежувальних (корегувальних) заходів шляхом вилучення омивачів скла "Зимовий концентрат - 80" LEDOCOOL з обігу та заборону введення в обіг такої продукції на ринок України.

"Звертаємо увагу споживачів (користувачів) та розповсюджувачів, щодо продукції омивач скла "Зимовий концентрат – 80" LEDOCOOLдіє рішення про заборону надання продукції на ринку", - акцентували в Держпродспоживслужбі.

Прес-служба відомства.

123