Увага! Конкурс 2017
10.03.17

Конкурсна рада районного конкурсу проектів розвитку територіальних
громад
 
ОГОЛОШУЄ
 
2-ий районний конкурс проектів розвитку територіальних громад
Відповідно до рішення 4 сесії районної державної ради 7 скликання від 26.02.2016 року №50 «Про щорічний районний конкурс проектів розвитку територіальних громад та рішення наглядової ради від 10.03.2017 року №3», оголошено 2-ий районний конкурс проектів розвитку територіальних громад.
         Учасниками конкурсу є: селищна та сільські ради, громадські організації  Чечельницького району, які в установлений строк надали відділу економіки та торгівлі Чечельницької районної державної адміністрації необхідні документи.
Заяви щодо проектів, поданих учасниками, приймаються до розгляду Конкурсної ради тільки у випадку їх реєстрації в установленому порядку. Заяви щодо проектів, які не відповідають вимогам по оформленню, які не містять повний комплект документів і додатків або мають інші порушення чинних вимог, залишаються без розгляду.
Усі проекти розроблені та подані на конкурс можуть залучити співфінансування за рахунок фонду Конкурсу у обсязі не більше   80  тис. грн.
Обсяг фінансування заходів проекту з фонду Конкурсу не повинен перевищувати 50% загального бюджету та може бути скорегований в залежності від рівня доходів відповідного місцевого бюджету.
Конкурсний відбір проектів-переможців здійснюватиметься дирекцією Конкурсу з врахуванням висновків виконавчого адміністратора Конкурсу. Остаточне рішення щодо проектів-переможців приймає Конкурсна рада.
Кінцевий термін подання проектів – до 16 години 16 травня 2017 року. Заявки та конкурсна документація подаються до відділу економіки та торгівлі Чечельницької райдержадміністрації за адресою: смт Чечельник, вул. Героїв Майдану, 31 (2-й поверх).
Додаткова інформація за телефонами: 2-21-71 (відділ економіки та торгівлі Чечельницької райдержадміністрації, контактна особа Сливняк Н.І.), 2-23-77 (загальний відділ виконавчого апарату Чечельницької районної ради, контактна особа Кривіцька І.О.).
Більш детально з вимогами щодо участі у Конкурсі, Положенням про  районний конкурс, вимогами до заяв щодо проектів поданих на конкурс можна ознайомитись на сайтах районної державної адміністрації та районної ради (www.rda_chechelnyk@vin.gov.ua), в розділі «Конкурси». 
 
123