В Чечельнику відбувся мітинг з нагоди 71-ї річниці визволення України
28.10.15

В Чечельнику відбувся мітинг з нагоди 71-ї річниці визволення України від нацистських загарбників
 
28 жовтня 2015 року в селищі Чечельник відбулись заходи з нагоди пам’ятної дати – 71-ї річниці визволення України від нацистських загарбників. В урочистостях, які відбулись в центральному парку селища взяли участь представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району, громадських організацій, ЗМІ.
Слово для виступу було надано голові Чечельницької районної організації ветеранів України Мазурику С.В., який звертаючись до присутніх, наголосив на тому, що ми відзначаємо велику для кожного з нас дату, закликав не забувати страшні роки Другої світової війни. «Шкода, що зараз, через 71 рік, Україна зазнала агресії з боку нашого східного сусіда, що знову гинуть люди, які сьогодні стали на захист незалежності країни», - зауважив Станіслав Васильович. Всіх, хто загинув в боях в роки Другої світової війни та в теперішній час, проявивши  незламність, подвиг і героїзм, було вшановано хвилиною мовчання.
По закінченню мітингу з нагоди відзначення 71-ї річниці визволення України від нацистських загарбників, всі присутні покладали живі квіти до Меморіалу Слави.
 
 

 

123