В райдержадміністрації проведено семінар-навчання
09.11.16

 

09 листопада 2016 р. за участю за участю керівника апарату райдержадміністрації Тимофієвої О.Г., відповідальних за ведення військового обліку в управліннях, відділах райдержадміністрації, а також за роботу з персоналом, завідувачем сектору правового забезпечення апарату райдержадміністрації Никитюк Н.Т. проведено семінар-навчання. Метою даного семінару-навчання було ознайомлення з  порядком ведення військового обліку в структурних підрозділах райдержадміністрації, а також з правилами внутрішнього трудового розпорядку для працівників апарату райдержадміністрації.
         Завідувач сектору правового забезпечення апарату райдержадміністрації Никитюк Н.Т. звернула увагу присутніх на Постанову Кабінету Міністрів України від 11.02.2016р. №65 «Про затвердження Правил етичної поведінки державних службовців», а також поінформувала щодо Загальних правил етичної поведінки державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, які затверджені Наказом Нацагентства України з питань державної служби від 31.08.2016р. за № 1203/29333.
Крім цього, проведено роз’яснення по заповненню особової картки державних службовців, затвердженої Наказом Національного агентства України з питань державної служби від 05.08.2016р. №156.
 
Відповідну роз’яснювальну роботу із вивчення вищевказаних нормативно-правових актів проведено з начальниками структурних підрозділів  та державними службовцями апарату райдержадміністрації.
 
 
 
123