В районі віншували медиків
20.06.19

Медичні працівники Чечельницького району відзначили професійне свято – День медичного працівника. В урочистих заходах взяли участь голова райдержадміністрації Сергій Пустовий, голова районної ради Сергій П’яніщук, працівники та ветерани медичної галузі, громадськість, жителі району.


Вітаючи медичних працівників голова райдержадміністрації Сергій Пустовий відзначив згуртованість, гуманність, людяність медиків Чечельниччини: «Медична галузь працює в умовах реформ. Від кожного з нас залежить, наскільки успішними будуть ці реформи. У медицині головне - люди, фахівці, які тут працюють, їх самовідданість, високий професіоналізм та вірність обраній професії». Сергій Михайлович побажав медикам професійних успіхів, перемог та реалізації задуманих планів.

Голова районної Сергій П’яніщук наголосив на важливості медичної професії, її особливості та надзвичайній людяності медичних працівників. «Завдяки вам галузь охорони здоров’я району гідно виконує свої функції. І в цьому заслуга кожного лікаря, медичної сестри, молодшої медичної сестри», - зауважив Сергій Вікторович.

Своїх колег привітали та відзначили з нагоди Дня медичного працівника головні лікарі Віктор Коваль та Сергій Могила. Кращі працівники були занесені на Дошку Пошани, нагороджені грамотами та грошовими винагородами.
На закінчення свята медичні працівники і всі учасники урочистостей отримали святковий концерт від районного будинку культури. Аматори сцени подарували медикам приємні хвилини відпочинку та насолоди від чудової музики та висловили своє шанування і побажали здоров’я, миру, достатку, здійснення найзаповітніших мрій!

 

123