Валерій Коровій : "Наше завдання - зробити все для того, щоб Вінницька

 

Валерій Коровій: «Наше завдання – зробити все для того, щоб Вінницька область спокійно розвивалася»
 

Голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій під час робочої наради з керівниками структурних підрозділів ОДА зазначив, що 11 березня Міжнародний валютний фонд прийняв рішення про фінансову підтримку України. І на сьогодні спостерігається процес стабілізації ситуації на валютному ринку, поступового зниження цін на нафтопродукти, що досить позитивно впливає на певні настрої на споживчому ринку. Тож дуже важливо, за словами керівника регіону, закріпити цей процес.

«Вінниччина - аграрна область. Сільське господарство є локомотивом стабільності і економічного зростання Вінницького регіону. І на сьогодні ми маємо певні ознаки стабілізації ситуації», - зазначив Валерій Коровій. 

Так, за попередньою статистичною інформацією, якщо за підсумками січня в області спостерігався спад індексу промислового виробництва, то вже за 2 місяці поточного року, попри наявну проблематику, обсяг промислового виробництва на Вінниччині зріс на 4,9 %. А в сфері сільського господарства показник зростання обсягів виробництва склав 17,7 %. Такі дані, зауважив очільник Вінниччини, вселяють оптимізм.

«Наше завдання - зробити все для того, щоб область спокійно розвивалася. Лише за такої умови можна говорити про те, що сюди будуть входити інвестори та фінансові ресурси, створюватися робочі місця. І ми крок за кроком будемо в цьому напрямку працювати», - підкреслив голова облдержадміністрації.

Валерій Коровій також зауважив, що Вінницький регіон викликає зацікавленість у інвесторів. А в підтвердження повідомив: вже в поточному році на території області буде реалізовано декілька потужних проектів у сфері харчової промисловості. 
 
 Департамент інформаційної діяльності
 та комунікацій з громадськістю ОДА