Валерій Коровій побував на Чечельниччині
13.07.16

 
12 липня 2016 року з робочим візитом до Чечельницького району завітав голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій.
В рамках візиту очільник області зустрівся із головою райдержадміністрації Пустовим Сергієм Михайловичем, головою районної ради П'яніщуком Сергієм Вікторовичем та директором СТОВ Агрофірма «Ольгопіль» Каленичом Павлом Євгеновичем. 
На зустрічі обговорювались питання про хід збирання ранньої групи зернових в СТОВ Агрофірма «Ольгопіль» та відбулось ознайомлення з ходом ремонтних робіт на автомобільних дорогах в селі Ольгопіль.
Слід зазначити, що 3,6 км дороги державного значення на виїзді з Вінницької області у напрямку Піщаної асфальтується сьогодні спільними зусиллями служби автомобільних доріг Вінниччини та ТОВ «Агрофірма «Ольгопіль».

«Техніка – від облавтодору, підприємством «АФ «Ольгопіль» закуплено 300 тонн бітуму, також вони забезпечують паливом автомобілі, які підвозять сюди асфальт. Тож у відсотковому відношенні частка агрофірми становить 60 % робіт. Крім того, 200 тисяч гривень профінансувала сільська рада», - повідомив голова Чечельницької РДА Сергій Пустовий.

Керівник же ТОВ «Агрофірма «Ольгопіль» Павло Каленич підкреслив, що компанія щороку проводить роботи з будівництва доріг у селі: чи то власним коштом, чи то у співфінансуванні. Тепер же мають ще один стимул до подальшого здійснення зазначених робіт. «Ольгопіль затверджений перспективним планом як центр об’єднаної територіальної громади. І для того, щоб сьогодні це був центр не фіктивний, а реальний, спільно із сільським головою ставимо перед собою завдання: в’їзд до Ольгополя з будь-якого напрямку повинен починатися асфальтною дорогою», - зауважив Павло Каленич.

Голова облдержадміністрації Валерій Коровій відзначив позитивний досвід району в питанні ремонту доріг, підкресливши, що в якісному плані автошляхи Чечельниччини на порядок кращі, аніж у суміжних районах.

«І це не просто одномоментний акт. Це впроваджена система роботи. Торік з’явилася можливість шляхом співфінансування залучати кошти як приватних компаній, так і місцевих бюджетів. І як позитивний приклад хотілося б відзначити керівництво агрофірми, адже в багатьох моментах, що стосуються соціальної сфери, питання ремонту доріг, підприємство підставляє своє плече», - зазначив Валерій Коровій.
 
      
Фото взяті з офіційного сайту Вінницької ОДА.
  
123