Велика честь служити тій державі, котра себе відстояти

Велика честь служити тій державі, котра себе відстояти змогла!

     У передостанній вересневий день, в приміщенні районного будинку культури відбулись урочисті проводи новобранців до лав Української Армії.
     З вітальним словом до призовників: Гальчинського Костянтина Анатолійовича з с. Бритавка, Ковтуна Вадима Борисовича з с. Ольгопіль, Олянецького Олександра Петровича, Прокопчука Вадима Сергійовича з Чечельника, їх батьків, родичів звернулися заступник голови районної державної адміністрації Ольга Беседа та в. о. районного військового комісара Віталій Руцький.
    У своєму виступі Ольга Віталіївна Беседа побажала хлопцям щасливого повернення додому, наголосила на їх високому почутті патріотизму та любові до своєї країни, бо в нелегкий час для України вони, не ховаючись за спини інших, готові виконати свій громадянський обов’язок, подякувала за виховання синів матерям та батькам майбутніх солдат.
   Окрім побажання новобранцям повернутися після однорічної служби сильними, змужнілими, справжніми чоловіками, після вручення їм повісток, Віталій Андрійович Руцький повідомив про те, що призовники строкової служби не будуть задіяні в проведенні антитерористичної операції та надав роз’яснення про чергові призовні набори до Збройних сил України. До привітань долучилися і очільники територіальних громад, які вручили призовникам подарунки.
    З напутнім словом від усіх матерів майбутніх захисників звернулась Наталія Ковтун. За давньою українською традицією на щасливу дорогу перед синами простелилися вишиті рушники, а квітчаста хустина, пов’язана через плече, символічним оберегом материнської любові обійняла кожного.
    Перед присутніми з тематичною концертною програмою виступили працівники районного будинку культури.